1
5
:
0
0
Få 15% rabatt nå - Klikk "Ja takk"!
Din rabatt er lagt til
SUPERUKE på sono.no - bestill her og nå!
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 15% rabatt på hele bestillingen din.
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

RASK LEVERING!


FRI FRAKT
OVER 15.000,-
(eks. mva)


NORSK NETTBUTIKK!


Kontakt oss i dag!

Hos Sono Norge finner du et meget dedikert team. Vi har forskjellige oppgaver, men vi er samlet om et felles ønske om at du alltid skal bli skikkelig godt fornøyd. Her kan du lese litt om de forskjellige menneskene som til daglig gjør sitt ytterste for å hjelpe deg med å finne de rette innredningene - til akkurat din arbeidsplass.

Anette Solbrækken Innesalg anette.solbraekken@sono.no Tel +47 926 19 991
Elsker å prate med folk og er oppriktig opptatt av at du er en glad og fornøyd kunde. Anette er glad i det gode liv på sjøen - og det er ikke usannsynlig at du treffer henne midtfjords så fort det er varmegrader i lufta. Når du kontakter vårt kundesenter er det stor sannsynlighet for at du treffer nettopp Anette. Og når handelen er gjennomført, er det Anette som tar kontakt med deg for å høre om du er glad og fornøyd. Om ikke, sørger hun for at du blir nettopp det.
Marina E. Liverud Innesalg marina.liverud@sono.no Tel +47 997 42 036
Hun vet godt hva du som kunde forventer og er klar til å hjelpe deg med sin blide imøtekommenhet. Marina er vårt kreative alibi, med stor interesse for form og farge. Ofte oppfatter vi kanskje kreative personer som litt ustrukturerte. Men når du møter Marina, treffer du ei real dame som er strukturert, grundig og engasjert i relasjonen med deg – i tillegg til at hennes kreative sider ser muligheter andre kanskje ikke oppdager så lett. Hun kan bistå om du har tekniske utfordringer og hjelper gjerne med layout eller innredningsforslag.
Arne I. Woldvik Selger arne.woldvik@sono.no Tel +47 959 07 266
Vår Grand Old Man med 30 års selgererfaring, et gedigent nettverk og som vet hva du forventer av oss. Arne er vår Grand Old Man. Som selger gjennom 30 år, vet hva du forventer og står alltid til tjeneste for at du skal bli fornøyd. Han er æresmedlem i Kløften Yacht og Cricket Club (hvor det eneste kravet er at du har Blazer med emblem på lomma) og han har et gedigent nettverk i hele landet. Om du ikke har møtt Arne ennå, vil vi anbefale at du kontakter ham med én gang.
Endre Scholze Selger endre.scholze@sono.no Tel +47 904 80 211
Allsidigheten selv, med bred erfaring innen salg, ledelse og relasjonsbygging - meget hyggelig, iherdig og strukturert østfolding som holder hva han lover deg. Med en bred bakgrunn fra flere bransjer kjenner Endre det norske arbeidslivet godt. Og nettopp derfor vil han være en god partner for deg, når du skal innrede virksomhetens kontor, lager, garderobe eller verksted. Han er kunnskapsrik, engasjert og presis og er alltid åpen for å diskutere dine synspunkter for å finne de beste svarene på dine behov.
Ivan Viberg Selger ivan.viberg@sono.no Tel +47 917 93 353
Ivan har lang erfaring innen ledelse, salgsledelse, salg og relasjonsbygging med bakgrunn fra bank, finans og andre bransjer. Ivan er opprinnelig nordlending, er blid, hyggelig og engasjert og har stor pasjon for jobben mot kundene. Han elsker friluftsliv og det er stor sannsynlighet for å møte ham på ski i fjellet, i kajakk eller kano på elva, på sykkel gatelangs, i skogen eller i et treningsstudio. Ivan er relasjonsbygger av rang og når du ønsker en fast avtale med leveranser fra Sono, er han mannen å snakke med.
Raymond Årsbog Selger raymond.arsbog@sono.no Tel +47 975 74 290
Sono sin representant på vestlandet. Romsdøling på sin hals. Bred erfaring fra salg og relasjonsbygging, og har drevet egen dagligvare forretning. Hvis du nevner Molde har du nok puttet på en 5-øring. Fotball er lidenskap, og elsker sommer og sol. Tar du kontakt med Raymond blir du fulgt opp med et glimt i øyet.
Kohulan Packiyarajah Teknisk tegner kohulan.packiyarajah@sono.no Tel +47 415 76 465
Kohulan tryller med tegninger. Og med hovedfokus på installasjoner for lager og verksted, gir hans tekniske tegninger et meget godt overblikk og gode bilder på hvordan din nye layout vil fungerer. I nært samarbeid med selger designes ditt nye lager eller verksted på tegnebordet. Han har en lideskap for familie og er aktiv i oppfølging av egne barn. Hvis han ikke er på løkka da - og trener med eget fotballag på Romerike. Stive bein og kneskader er derfor ikke helt uvanlig...
Thor Arne Løkken Salgsdirektør thorarne.lokken@sono.no Tel +47 488 68 428
Lang erfaring fra salg, salgsledelse og relasjonsbygging. Bred erfaring, og har vært innom klokker, bil, VVS og Forsvaret for å nevne noe. To store lidenskaper. Fotball og Derby County samt elgjakt. Hvis Thor Arne ikke er på en fotballbane for å følge opp sine to tenåringsdøtre kan du finne han traskende i skauen, bak sin elghund. Kan litt om mye, og det Thor Arne ikke evner å svare på, finner han alltid rett ressursperson for å løse dine utfordringer.