1
5
:
0
0
Få 15% rabatt nå - Klikk "Ja takk"!
Din rabatt er lagt til
SUPERUKE på sono.no - bestill her og nå!
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 15% rabatt på hele bestillingen din.
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

RASK LEVERING!


FRI FRAKT
OVER 15.000,-
(eks. mva)


NORSK NETTBUTIKK!


Skole og barnehage

Skole og barnehage

Innred din skole eller barnehage med moderne, ergonomiske og barnevennlige skolemøbler av høy kvalitet. Vi viser her ...

Innred din skole eller barnehage med moderne, ergonomiske og barnevennlige skolemøbler av høy kvalitet. Vi viser her et lite utvalg av  enormt sortiment av møbler og utstyr for skoler og barnehager. Se for eksempel de praktiske barnegarderobene og elevskap, romslige personalskap og komfortable elevstoler.

Søker du innredning til din skole eller barnehage, har vi tilgang til skolemøbler fra Skandinavias ledende produsenter. I nettbutikken viser vi noe av et enormt utvalg skolemøbler.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva du ønske deg, så hjelper vi deg med innedninger til skole eller barnehage. Ring kundeservice på 6916 5500 så finner vi de gode løsningene sammen.

 

Det trenge ikke være så vanskelig...

... å bestille skikkelige møbler og innredning til skole og barnehage. Det finner du her.

 

 

Barnegarderobe

Er dere lei av votter og gummistøvler som ligger og flyter i barnehagens garderobe? Er dere lei av overfylte glemmekasser og påkledningsproblematikken når dere skal på lekeplassen? Sono tilbyr et stort utvalg av praktiske barnegarderober til skole og barnehage. Garderobene er fremstilt av robuste og rengjøringsvennlige materialer og er enkle å montere, slik at hvert barn har sin egen plass. Designet er barnevennlig og fås i mange glade farger. Dermed er det både enklere og morsommere å holde orden på tingene – til glede for både barn, medarbeidere og foreldre. Se utvalget av barnegarderober til skole og barnehage her på siden og finn den løsningen som best matcher deres behov.

Elevstoler og pulter

Med til en sunn sittestilling hører naturligvis også en skikkelig stol, og hos Sono er vi stolte av å kunne presentere et eksklusivt utvalg av førsteklasses elevstoler til skole og barnehage. Stolene er ergonomisk utformet og fås til barn i alle aldre. Takket være de slitesterke materialene og det moderne, justerbare designet, kan Sono elevstoler løfte enhver innredning til nye høyder. Sono elevstoler – høy sittekomfort i skole og barnehage.

 

 

 

Hold orden på skolens materialer

Med materialskap fra Sono er det enklere enn noensinne å holde orden på skolens materialer og undervisningsmidler. Bruk våre materialskap til bøker, kompendier, klargjort materiale og relevante remedier til undervisningen, som skriveredskaper, videomateriale og så videre. Utvalget av Sono materialskap er så stort at her finnes det noe for ethvert behov og budsjett. Se det komplette sortimentet online her på siden og bestill med få klikk, så leverer vi rett til døren – raskt og sikkert. Les mer om materialskap her på siden eller kontakt Sono for personlig betjening og gode råd.

Personlig veiledning

Er du nysgjerrig på å høre mer om de mange mulighetene for å innrede stilfullt og funksjonelt i skole og barnehage? Sono er eksperter i innredning av arbeidsplasser, og vi står gjerne til rådighet med veiledning, informasjon og gode råd, når dere skal kjøpe nye møbler, enten dere skal nyinnrede eller oppgradere eksisterende lokaler. Takket være vår mangeårige bransjeerfaring kan vi yte kompetent og profesjonell veiledning og hjelpe dere med å få til den optimale løsningen for akkurat deres behov. Sono møbler til skole og barnehage – vi gjør arbeidsplasser bedre!