1
5
:
0
0
Få 15% rabatt nå - Klikk "Ja takk"!
Din rabatt er lagt til
SUPERUKE på sono.no - bestill her og nå!
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 15% rabatt på hele bestillingen din.
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

RASK LEVERING!


FRI FRAKT
OVER 15.000,-
(eks. mva)


NORSK NETTBUTIKK!


Verkstedinnredninger

Verkstedinnredninger

Du som jobber i verkstedet eller i industrien vet hva som kreves av verkstedinnredningen; at arbeidsbenken faktisk tåler å blir ...

Du som jobber i verkstedet eller i industrien vet hva som kreves av verkstedinnredningen; at arbeidsbenken faktisk tåler å blir brukt, at verktøyet er lett tilgjengelig og at det er orden i sakene. Så kan du bruke din energi og tid mer effektivt enn å lete.

 

 

Med verkstedinnredninger fra Sono få du er bedre arbeidsdag. Her finner du arbeidsbord og verkstedbenker, verktøytavler, verkstedskuffer og kroker. Trenger du hjelp til å finne optimale løsninger for din arbeidsplass, tar du selvfølgelig kontakt med oss, så finner vi sammen de gode løsningene. Og det uten å kompromisse på kvalitet, layout eller funksjonalitet.

Se vårt hele vårt store utvalg av verkstedinnredninger og bestill direkte og sikkert i vår nettbutikk. Ikke blir overrasket – Sono er din trygge leverandør av industrimøbler og anneninnredning som gjør din arbeidsplass bedre.Bestiller du for mer enn 15.000,- får du dessuten gratis frakt hos oss.

 

Få inspirasjon til møblering og innredning av verkstedet med arbeidsbord, justerbare arbeidsbord, heve-/senkebord, verkstedbenker, arbeidsstoler, løftebord, verktøyvogner, verktøyskap, verktøystavler, verktøyskuffer og sikkerhetsprodukter. Alt du trenger for å gjøre din arbeidsplass bedre.

Finn det du trenger for din bedrift når du skal

• rehabilitere eksisterende lokaler

• innrede nye lokaler

• øke oppbevaringskapasiteten

• ved nyansettelser.

 

Vi leverer raskt, effektivt og til gode priser. Og vi er en pålitelig partner som leverer som avtalt - om bestillingen er liten eller stor.

Arbeidsstoler, arbeidsbord og verkstedbenker

En god arbeidsstilling er viktig på et hvert verksted, uansett størrelse og bransje. Moderne og ergonomiske møbler av høy kvalitet sikrer medarbeiderne en hensiktsmessig arbeidsstilling hele dagen, slik at slitasje og arbeidsskader aktivt forebygges. Sono har et bredt utvalg av møbler til ditt verksted. Se for eksempel våre mange ulike arbeidsstoler, som kan justeres etter behov. Se også våre stabile og funksjonelle arbeidsbord og verkstedbenker, som fås i mange ulike størrelser og modeller.

 

Frakt og montering

Vi leverer til virksomheter over hele fastlands-Norge, raskt og sikkert. Ønsker du montering kan vi også bistå med det, og dette må tilbys i hvert enkelt tilfelle. Har du kommentarer eller spørsmål til våre produkter eller tjenester, er du alltid velkommen til å kontakte oss for personlig rådgivning og inspirasjon til kjøp av ny og robust verkstedinnredning.  Ta kontakt på chat her på siden, på epost support@sono.no eller på telefon 6916 5500. Vi gleder oss til å høre fra deg!