1
5
:
0
0
Få 15% rabatt nå - Klikk "Ja takk"!
Din rabatt er lagt til
SUPERUKE på sono.no - bestill her og nå!
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 15% rabatt på hele bestillingen din.
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

RASK LEVERING!


FRI FRAKT
OVER 15.000,-
(eks. mva)


NORSK NETTBUTIKK!


Pakkebord og pakkevogn

Pakkebord og pakkevogn

Basert på vårt kjente og velprøvde sortiment av arbeidsbord for verksted og industri, har vi tatt frem en serie komplette pakke ...

Basert på vårt kjente og velprøvde sortiment av arbeidsbord for verksted og industri, har vi tatt frem en serie komplette pakkebord - spesielt designet for praktisk og derigjennom effektivisering av varehåndtering og pakking.

 

Pakkebord fra GBP med optimal ergonomi

Kjøp pakkebord og arbeidsbord hos Sono. I vårt sortimen finner du bord både med manuell og motorisert høydejustering, for å gjøre arbeidsplassen ergonomisk, og for optimal tilpasning til den som arbeider ved pakkebordet.

 

Vi har et bredt sortiment av pakkebord i ulike størrelser, både hva gjelder bredde, dybde og type bordunderstell. Sammen med vårt store tilbehørssortiment, kan du skreddersy ditt pakkebord akkurat slik du vil ha det. 

 

Vi har alt du trenger for en sikker, enkel og effektiv varehåndtering i virksomheten. I vårt omfattende sortiment, finner du velprøvde løsninger av pakkebord og monteringsbord. Om du ikke finner akkurat den løsningen du søker, tar du kontakt med en av våre dyktige selgere, så finnere dere sammen optimale løsninger for pakkebord til nettopp din virksomhet.

 

Vi har kort sagt alle muligheter for å løse det som kreves for å leve opp til selv de strengeste krav om sikker og holdbar pakking. Sono pakkebord – bestill online til attraktive priser.

Bedre arbeidsstilling med riktig pakkebord
Spar tid og besvær med et profesjonelt pakkebord fra Sono. Vi har nøye valgt ut de beste løsningene som finnes på markedet når det gjelder robuste og brukervennlige pakkebord for alle oppgaver. Våre pakkebord har et hav av smarte funksjoner og detaljer, som gjør det både enkelt og raskt å gjøre varer klare til forsendelse på forsvarlig vis. Samtidig er pakkebordene med på å sikre bedre arbeidsstillinger for medarbeiderne, slik at arbeidsskader effektivt kan forebygges. Utstyr ditt nye pakkebord med vårt profesjonelle pakkemateriell og oppnå en totalløsning av høyeste kvalitet.

Profesjonelle løsninger
Sono er totalleverandør av innredningsløsninger for forretningslivet og leverer utelukkende pakkebord av profesjonell kvalitet. Dermed er du alltid sikret en robust og pålitelig løsning når du handler hos oss. Vi har nøye valgt ut de beste produktene på markedet, slik at du får optimal effekt, enten du bestiller et komplett pakkebord med masse tilbehør, eller smågjenstander som papp og papir. Gå ikke på kompromiss med kvaliteten når det gjelder virksomhetens pakkebord, legg derfor inn en bestilling i vår webshop og få høy kvalitet til sterke, konkurransedyktige priser – hver gang.

 

Pakkebord fra GBP - en av Skandinavias ledende produsenter
GBP er eid av Sono og har utviklet pakkebord for industrien i en årrekke. Selskapet startet sin virksomhet i 1905, og har siden vært en stor og viktig partner for virksomheter over hele Skandinavia. Alle pakkebordene du finner hos Sono er utviklet basert på lang erfaring og med valg av materialer som tåler tøff behandling.

 

Alt av tilbehør til ditt nye pakkebord
Bla i vår katalog eller se i vår nettbutikk for komplett tilbehørssortiment. Bygg ditt eget pakkebord fra start til mål, eller kjøp et av våre mange ferdig sammensatt pakkebord i ulike prisklasser.

Lette og tunge bord
Vårt utvalg av komplette pakkebord har forskjellig konfigurasjon, basert på lette arbeidsbord (H-stativ), tunge arbeidsbenker og ergonomiske heve-senkebord.

Om du ikke finner akkurat den konfigurasjonen du ønsker deg for ditt nye pakkebord, finner du også løse produkter, slik at du kan designe ditt eget pakkebord. Ta utgangspunkt i noen av våre arbeidsbenker (de finner du her) og suppler med skjærekniver, akslinger for wellpapir, gråpapir eller bobleplast, hyller og kartongstøtter. Så blir ditt nye pakkebord akkurat slik du ønsker deg.

 

Med rask levering fra vårt lager i Sarpsborg i Østfold, imøtekommer vi ditt behov for skikkelige pakkebord, arbeidsbord, lagerrerolerog annen innredning til lager og verksted.Se vårt store utvalg av pakkebord og lagerinnredningtilpasset norske arbeidsplasser. Bestill her i nettbutikken - eller kontakt vårt kundesenter på tlf 6916 5500 for hjelp.

Filter


Modell
Bredde (mm)
Kapasitet (kg)
Sorter
 1. GBP Pakkebord Lett H Komb. 1
  8.880,-
  11.100,- (inkl. mva)
 2. GBP Pakkebord ErgoMini Komb. 2
  24.980,-
  31.225,- (inkl. mva)
  Må bekreftes
 3. GBP Pakkebord Verkstedsbenk Komb. 3
  8.980,-
  11.225,- (inkl. mva)
 4. GBP Pakkebord Lett H Komb. 5
  9.280,-
  11.600,- (inkl. mva)
 5. GBP Pakkebord Lett H Komb. 6
  4.700,-
  5.875,- (inkl. mva)
 6. GBP Pakkebord Verkstedsbenk Komb. 7
  9.540,-
  11.925,- (inkl. mva)
 7. GBP Pakkebord ErgoMini Komb. 9
  17.480,-
  21.850,- (inkl. mva)
 8. GBP Pakkebord Verkstedsbenk Komb. 8
  5.170,-
  6.462,50 (inkl. mva)
 9. GBP Pakkebord ErgoMini Komb. 10
  12.980,-
  16.225,- (inkl. mva)
 10. GBP Pakkevogn Flex
  1.640,-
  2.050,- (inkl. mva)
 11. GBP Arbeidsbord Lett H m/vektenhet
  6.980,-
  8.725,- (inkl. mva)
  Må bekreftes
 12. GBP Perforerte søyler
  399,-
  498,75 (inkl. mva)