1
5
:
0
0
Få 15% rabatt nå - Klikk "Ja takk"!
Din rabatt er lagt til
SUPERUKE på sono.no - bestill her og nå!
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 15% rabatt på hele bestillingen din.
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

RASK LEVERING!


FRI FRAKT
OVER 15.000,-
(eks. mva)


NORSK NETTBUTIKK!


Lager og industri

Lager og industri

Skal du innrede et lager eller en verkstedarbeidsplass? Her finner du vårt meget rikholdige sortiment av produkter for lager og i ...

Skal du innrede et lager eller en verkstedarbeidsplass? Her finner du vårt meget rikholdige sortiment av produkter for lager og industri. Sono kjennetegnes ved svært kompetente medarbeidere som hjelper deg til å velge rett, både i prosjektfase, ved levering og når det hele skal monteres - om så ønskes. Vi som jobber i Sono har forskjellige oppgaver, men vi er samlet om et felles ønske om at du alltid skal bli skikkelig godt fornøyd! Ta kontakt med oss i dag, om du ønsker hjelp eller et godt tilbud.

Her viser vi vårt store sortiment av lagerhyller, lagerreoler og pallereoler - og alt det andre som må til for å få et veldrevet og effektivt lager.På Sono det er ingen skjulte kostnader eller avgifter. Det er gratis frakt på alle bestillinger over 15.000,- Du skal bli strålende fornøyd og det skal vi sørge for! Størstedelen av vårt store sortiment av lagerinnredning lagerføres på vårt sentrallager utenfor Sarpsborg i Østfold. Det betyr at du kan bestille lagerhyller og -reoler, til en god pris og med svært rask levering til hele Norge.

Du som jobber i verkstedet eller i industrien vet hva som kreves av verkstedinnredningen; at arbeidsbenken faktisk tåler å blir brukt, at verktøyet er lett tilgjengelig og at det er orden i sakene. Så kan du bruke din energi og tid mer effektivt enn å lete. Og det får du til med industrimøbler fra Sono. Her finner du arbeidsbord og verkstedbenker, verktøytavler, verkstedskuffer og kroker. Trenger du hjelp til å finne optimale løsninger for din arbeidsplass tar du selvfølgelig kontakt med oss, så finner vi sammen de gode løsningene. Og det uten å kompromisse på kvalitet, layout eller funksjonalitet.