1
5
:
0
0
Få 15% rabatt nå - Klikk "Ja takk"!
Din rabatt er lagt til
SUPERUKE på sono.no - bestill her og nå!
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 15% rabatt på hele bestillingen din.
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

RASK LEVERING!


FRI FRAKT
OVER 15.000,-
(eks. mva)


NORSK NETTBUTIKK!


Skjermvegger

Skjermvegger

Skjermvegger reduserer effektivt støynivået og skaper et bedre arbeidsmiljø på enkelt og prisvennlig vis. Hos Sono finner du s ...

Skjermvegger reduserer effektivt støynivået og skaper et bedre arbeidsmiljø på enkelt og prisvennlig vis. Hos Sono finner du skjermvegger i mange forskjellige modeller, størrelser og farger, slik at du kan innrede på akkurat den måten som best matcher deres ønsker og behov.

 

 

Skjermvegger skaper rom!

Se våre ScreenIT bordskjermer til montering på skrivebordet, gulvskjermer for frittstående plassering - begge i et stort utvalg tekstiler og farger. Om du ikke finner akkurat den fargen du ønsker deg, tar du bare kontakt med oss, så løser vi det for deg! Våre møbler er nøye valgt ut for å møte kravene i aktive, dynamiske og travle bedrifter, hvor trivsel, stil og effektivitet prioriteres høyt.

 

• som avdeler mellom bord

• frittstående som romdeler

• sammensatt til båser

Se våre ScreenIT bordskjermer til montering på skrivebordet, gulvskjermer for frittstående plassering - begge i et stort utvalg tekstiler og farger. Om du ikke finner akkurat den fargen du ønsker deg, tar du bare kontakt med oss, så løser vi det for deg! Våre møbler er nøye valgt ut for å møte kravene i aktive, dynamiske og travle bedrifter, hvor trivsel, stil og effektivitet prioriteres høyt.

Våre skjermvegger er derfor noen av de aller beste man finner på markedet og lever helt opp til våre høye kvalitetskrav. Sono skjermvegger er produsert av støyreduserende materialer, har en lekker finish og fås i mange flotte farger, slik at de kan inngå i det eksisterende interiøret på harmonisk vis.

Våre ScreenIT gulvskjermer har svært mange anvendelsesområder. Her ser du en variant hvor gulvskjermene er satt sammen til avlukkede båser. Det gir arbeidsro, avgrensning og identitet, men viktigst av alt er kanskje mulighetene for å etablere et nyansert miljø ved bruk av vår omfattende tekstil - og fargepalett. Ta kontakt med oss for en diskusjon om hvordan vi kan hjelpe nettopp din virksomhet til å lage gode rom!

Bordskjermer til deg!
• standard bordskjermer for avskjerming
• forsterkete bordskjermer for ryddig arbeidsplass
• bordskjermer med pleksitopp

Med utstrakt bruk av heve-senkebord kan det kanskje være upraktisk å bruke bordskjermer. Det blir fort litt "rotete" om det er åpne miljø med mange arbeidsplasser. Velger du å benytte våre ScreenIT gulvskjermer for avgrensing mellom to arbeidsplasser, blir det roligere omgivelser med med full fleksibilitet ved bruk av  heve-senkebord. Gulvskjermer er et godt alternativ til tradisjonelle bordskjermer... 
Kanskje er det behov for å avgrense et større lokale i forskjellige soner eller arbeidsområder. Med en gulvskjerm fra Sono får du fleksible og rimelige romdelere, med dokumentert lydabsorbering. Vegl blant et stort utvalg standard tekstiler og farger. Har du egne ønsker eller kanskje ikke helt finner det du ønsker deg? Kontakt oss på telefon, chat eller mail - så løser vi dine utfordringer sammen. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne akkurat de gulvskjermene du ønsker deg.

Den vanligste ScreenIT bordskjermen er en standard A30 bordskjerm. Det er en lydabsorberende  bordskjerm, oppbygd med en treramme fylt med 30 mm A-klassifisert materiale (såkalt A30) og skumlaminert tekstil. Vi tilbyr en lang rekke standard farger på stoff som kombineres med matchende glidelås. Det geniale konseptet med glidelås gjør bordskjermene til et designelement på kontoret, samtidig som det letter rengjøring betydelig.

Om du ikke finner akkurat den fargen eller det tekstilet du ønsker deg, tar du bare kontakt med oss - så finner vi gode løsninger sammen.

Dagens arbeidsplasser blir stadig mindre - ikke minst som følge av høye kvm.priser og ønske om aktivitetsbaserte, fleksible arbeidsplasser. Med en forsterket bordskjerm i kombinasjon med en passende funksjonslist, frigis plass på bordplaten ved at PC-skjermer og oppbevaring løftes opp fra bordet og festes i bordskjermen. Også blir det så mye enklere å holde arbeidsplassen ryddig og ren.

Forsterket bordskjerm er et meget godt alternativ om skrivebordet ikke er så stort

Hos oss i Sono finner du et godt utvalg av standard løsninger for borskjermer; vanlige bordskjermer, forsterkete bordskjermer, skjermer med pleksitopp eller bordskjermer for plassering på bordplaten. Men du har kanskje tanker om andre løsninger, enn det vi presentere i vårt sortiment? Da foreslår vi at du tar kontakt med oss, all den tid vi har gode forbindelser med produksjon også av andre løsninger for  bordskjermer. Ring oss, chat her på siden eller send oss en e-post, så er løsningen rett rundt hjørnet!

 

 

Filter


Modell
Sorter
 1. Götessons Softsound lyddempende bordskjerm med søm
  1.570,-
  1.962,50 (inkl. mva)
 2. Götessons Softsound lyddempende bordskjerm med glidelås
  1.940,-
  2.425,- (inkl. mva)
 3. Götessons Softsound lyddempende bordskjerm med rette hjørner og søm
  1.570,-
  1.962,50 (inkl. mva)
 4. Götessons Softsound lyddempende gulvskjerm med søm
  2.360,-
  2.950,- (inkl. mva)
 5. Götessons Softsound lyddempende gulvskjerm med glidelås
  2.730,-
  3.412,50 (inkl. mva)
 6. Götessons FoldIt bordskjerm
  680,-
  850,- (inkl. mva)
 7. Götessons Softsound forsterket bordskjerm med søm
  2.250,-
  2.812,50 (inkl. mva)
 8. Götessons Softsound forsterket bordskjerm med glidelås
  2.620,-
  3.275,- (inkl. mva)
 9. Götessons Softsound bordfeste standard for bredde 800-1800mm
  450,-
  562,50 (inkl. mva)
 10. Götessons Softsound bordfeste standard for bredde 2000mm
  670,-
  837,50 (inkl. mva)
 11. Götessons Softsound bordfeste forsterket for bredde 800-1800mm
  450,-
  562,50 (inkl. mva)