1
5
:
0
0
Få 15% rabatt nå - Klikk "Ja takk"!
Din rabatt er lagt til
SUPERUKE på sono.no - bestill her og nå!
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 15% rabatt på hele bestillingen din.
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

RASK LEVERING!


FRI FRAKT
OVER 15.000,-
(eks. mva)


NORSK NETTBUTIKK!


Bord

Bord

Bord er samlebetegnelse på et møbel med en horisontal plate montert på bordbein eller et understell. Og det er jo nettopp det d ...

Bord er samlebetegnelse på et møbel med en horisontal plate montert på bordbein eller et understell. Og det er jo nettopp det du finner her; et stort utvalg bord for bruk på kontoret, i møterommet, i en sosial sone eller i kantinen. Er du i tvil om hva slags bord du skal velge, er du alltid velkommen til å kontakte oss, og vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe. Vi leverer kontormøbler til virksomheter av alle størrelser, og vet hva som fungerer i forskjellige sammenhenger.

 

 

Bord til alle formål – i mange formater og størrelser

Vårt sortiment av bord strekker seg fra små og lave sidebord for en kopp kaffe, høyere barbord for en hyggelig prat, faste eller sammenleggbare kantinebord, møtebord i mange utførelser og for ikke å glemme ditt nye skrivebord. Det er jo ingen hemmelighet at langt de fleste skrivebord som benyttes i dag, har elektrisk heve-senkefunksjon - så de finner du i en helt egen kategori her: Elektrisk heve-senkebord.

 
 

Kanskje er ikke begrepet Meglerbord like godt kjent i Norge. Konseptet er ikke først og fremst koblet til meglere hvor det har hentet sitt navn, men prinsippet er like enkelt som det er fornuftig; har du dårlig plass, ansatte som springer til-og-fra eller rett og slett trenger mindre arbeidsplass, vil våre arealintensive meglerbord være et godt alternativ.

 

 

Skrivebord
betegner våre arbeidsbord på det vi kaller faste I-bein. Det er tradisjonelle skrivebord med manuell justering av bordhøyde, typisk i spennet 650 til 800 mm.

Vi har et standard sortiment av skrivebord som dekker de aller fleste behov på en arbeidsplass, på et hjemmekontor eller hvor du nå måtte ønske å arbeide. Bordplatene på våre skrivebord strekker seg fra enkle rektangulære bord på 1200x600 mm, til tradisjonelle hjørnebord med mulighet for å koble på avlastningsbord og opp det våre største skrivebord på hele 2350x2800 mm, som kombinerer arbeidsplassen med et møtebord.

Se hele utvalget av skrivebord ved å trykke her: Avlastningsbord
- eller tilsatsbord - har den ene funksjon å gjøre arbeidsplassen så stor du måtte ønske. I tradisjonell forstand benyttes kanskje begrepet avlastningsbord om bord som brukes i forbindelse med mellomlagring for matservering. Men vi erfarer at våre kunder i stor grad bruker begrepet "avlastning" også om de tilsatsbordene som kombineres med skrivebord.

Med utgangspunkt i et standard hjørne skrivebord, kan du utvide skrivebordet ved å koble på et såkalt avlastningsbord. I utgangspunktet har vi definert produktene slik at disse må kobles til et skrivebord. Det følger braketter for sammenkobling med tilsatsbordene - og om du ønsker at avlastningsbordet skal så fritt, må du bestille flere ben.

 

Møtebord
Vårt sortiment av møtebord dekker behov fra bruk i mindre møterom opp til de større anledinger. I kategorien Møterbord finner du et godt utvalg av bord som ikke koster skjorta - uten at vi kompromisser på kvalitet etter look-and-feel. Se selv!

Hvor irriterende kan det ikke være, når alle må flytte seg ut fra bordet for å se det som presenteres på storskjerm eller lerret? Med trapesformet møtebord blir det enklere for alle, der hvor man sitter...

Disse møtebordene har et utgangspunkt med dybde på 800 mm og med økende dybde avhengig av møtebordets lengde. Trapesformede bord leverer vi i lengder opp til fem meter som standard.

 

 


Rektangulært, stramt og stilig - og med god plass...
I mange virksomheter er det prøver som skal besiktiges, tegninger som skal studeres eller møtedeltakere med mye utstyr. Da vil vi anbefale et rektangulært møtebord, slik at det blir plass til alt og alle.

Våre rektangulære møtebord i DNA-sortimentet har hele 1200 mm borddybde, og med lengder fra to til fem meter. Det skulle holde for de fleste...

 

 


Konsensus rundt et båtformet møtebord...
Kineserne spiser sine festmåltider ved runde bord. Slik vil alle ha delaktighet i det som skjer. På samme måte vil et båtformet møtebord gi en følelese av samvær, fellesskap og likeverd. Og det er ikke dumt.

DNA møtebord med båtform har minste dybde 800 mm (i endene) og 1200 mm største dybde på midten. Uavhengig om du velger det korteste bordet på to meter eller om du ønsker ett på fem meter.

 

 

 

Arealintensive Meglerbord fra Sono
Konseptet meglerbord er egentlig veldig enkelt. Du velger farger og størrelse på hver arbeidsplass og kan velge 1200x600 mm, 1400x700 mm eller 1600x800 mm. Med utgangspunkt i en komplett startseksjon som vist her, får du altså to arealintensive arbeidsplasser.

Med utgangspunkt i den startseksjon du har valgt deg, kan du bygge på med et "uendelig" antall følgeseksjoner - fortrinnsvis i samme farger og størrelser som startseksjonen.

Som skisen viser, kobler du meglerbordets startseksjon med det antall følgeseksjoner du ønsker. Utgangspunkte leveres med to benrammer, men ett av disse skal altså flyttes til enden av rekken med følgeseksjoner. Enkelt, stilig og plassbesparende.

 

 


Amy bordserie
Disse bordene, med det hyggelige navnet AMY, er en serie med bord som kan benyttes i de fleste sammenhenger. En lav utgave som kanskje passer til et sidebord i en resepsjon eller ventesone? Et noe høyere bord for besøkende på kontoret, i et stillerom eller til bruk i en kantine. Sist tilbyr vi Amy-bordet i en tredje og høyeste utgave. Denne utgaven kan med fordel benyttes som stå-bord i en sosial sone eller også i kombinasjon med en av våre barstoler ved kaffemaskinen? Så får du det akkurat så flott som du ønsker deg!

 


Barbord
Runde barbord til resepsjon, møterom, café eller kantine fra Sono. Barbordene passer godt sammen med alle typer barstoler - eller de kan stå som frittstående ståbord i en resepsjon, konferansesone eller på et stillerom. Vi leverer barbord i en lang rekke størrelser, farger og utførelser. Kom sammen, snakk sammen, løs utfordringer sammen. Rundt et barbord!

 

 


Småbord
Småbord og sidebord fra Sono gjør det enkelt å respsjonen, venterommet og sosiale soner - slik at dine ansatte og gjester føler seg velkommen. Kjøp nye småbord hos Sono, med strålende service og sikker levering - uten at det koster skjorta!

Småbordene kan kombineres våre loungstoler, og kan med sin rene design og funksjonalitet brukes i mange forskjellige lokaler i virksomheten.

 

 


Sammenleggbare bord
for de store og små anledning - du vet, de som kommer fra tid til annen. Bestiller du våre sammenleggbare bord ordner du raskt klart til fest eller konferanse, samtidig som du enkelt rydder unna igjen.

Her finner du en god del forskjellige typer klappbord, at kontakt med oss om du har spørsmål eller utfordringer - så løser vi det for deg.

 


Combi kantinebord
Combibordene er en klassisk serie bord for bruk i mindre møterom, i kantiner, i klasserom eller som arbeidsbord der hvor du måtte ha behov for det. Bordet har høytrykkslaminat bordplate i flere farger, HPL som er slag- og ripefaste samt vannavvisende og enkle å holde rene. For absolutt beste slitestyrke er bortdet kantet med ABS-list som varmelimes og presses på plass helt uten glipper. Combi kantinebord er produsert i Sverige, er Møbelfakta-sertifisert og har svært enkel og rask montering.