1
5
:
0
0
Få 15% rabatt nå - Klikk "Ja takk"!
Din rabatt er lagt til
SUPERUKE på sono.no - bestill her og nå!
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 15% rabatt på hele bestillingen din.
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

RASK LEVERING!


FRI FRAKT
OVER 15.000,-
(eks. mva)


NORSK NETTBUTIKK!


Kontormøbler

Kontormøbler

Velg kontormøbler fra Sono og gjør din arbeidsplass bedre!

Velg kontormøbler fra Sono og gjør din arbeidsplass bedre!

 

 

Kontormøbler for en bedre arbeidshverdag

Kontormøbler skal imøtekomme de behovene og den identiteten som kjennetegner en virksomhet. Derfor tilbyr Sono et stort og konkurransedyktig sortiment av kontormøbler, med vekt på kort leveringstid, tidsriktig utførelse og skikkelig kvalitet. Til en god pris.

 

Hos Sono finner du et stort utvalg kontormøbler som dekker hele virksomhetens behov – fra resepsjon, lounge og møterom til kontorer med alt av tilbehør for en god ergonomisk arbeidsdag.

 

Sono tilbyr kontormøbler fra anerkjente og kvalitetsbevisste produsenter fra bl.a. Sverige og Danmark. Kontormøbler som er designet for å holde lenge og samtidig ivareta god ergonomi på arbeidsplassen.

 

Vi har kontorstoler for alle formål, hev senk pulter i mange forskjellige størrelser og prisklasser, gode tilbud på møtebordspakker og fleksible og funksjonelle kontormøbler for resepsjon og lounge.

 

Med rask levering fra vårt lager i Sarpsborg imøtekommer vi ditt behov for skikkelige kontormøbler, heve senk pult, kontorstoler, kontorskap, bokhyller og annen innredning til kontor, møterom og kantine. Se vårt store utvalg av kontormøbler tilpasset norske arbeidsplasser og bestill her i nettbutikken - eller kontakt vårt kundesenter på  tlf 6916 5500 for hjelp.

 

 

Kjøp hev senk pult

Prisforskjellen mellom ordinære skrivebord og hev senk pult er ikke lenger så stor. Og når effektiviteten øker og sykefraværet minker, burde valget være enkelt: Kjøp hev senk pult fra Sono.

 

Bedre arbeidsmiljø med skikkelige kontormøbler
Innred virksomheten med Sono kontormøbler og få flotte arbeidsmijø med god brukervennlighet. Et velfungerende arbeidsmiljø er avgjørende for enhver travel virksomhet med et høyt energinivå. Med Sono kontormøbler kan du få variasjon gjennom en lang arbeidsdag, sykefraværet reduseres og produktiviteten øker.

 


Oppbevaringsløsninger, kontorskap og bokhyller
Sono kontormøbler byr også på et stort utvalg av praktiske oppbevaringsløsninger. Se for eksempel våre lekre bokhyller, kontorskap med slagdører eller skyvedører – eller de praktiske skuffeseksjonene som enkelt plasseres under skrivepulten eller en hev senk pult. All oppbevaring i laminat fra Sono leveres ferdig montert, det eneste som må monteres er dørhåndtak og understell - og evt. hjul på skuffeseksjoner.
I kategorien kontormøbler finner du ergonomisk hev senk pult, kontorstoler, praktiske oppbevaringsløsninger, bokhyller og kontorskap, samt resepsjoner og alle typer stoler og bord. Og selvfølgelig bestiller du lyabsorberende bordskjermer og gulvskjermer - med gode valgmuligheter på tekstiler og farger blir ditt nye kontormiljø flott!

 


Kontorstoler, konferansestoler - og alle andre typer stoler
Det er ikke alltid like lett å velge. Men ut fra en hovedregel om at pris, kvalitet og funksjonalitet henger sammen, vil det være naturlig å gjøre seg opp noen tanker om konkret behov - før du beslutter. Hos oss finner du kontorstoler i flere prisklasser, konferansestoler, kantinestoler og andre typer stoler i forskjellig utførelse, farger og materialer. Og finner du ikke akkurat det du er på utkikk etter, må du for all del ta kontakt med oss. Så finner vi ut av det sammen!


Kontormøbler online
Sono har gjort det enkelt å kjøpe rimelige og gode kontormøbler; raskt, trygt og effekivt. Alle våre kontormøbler kan bestilles direkte her på hjemmesiden. Dermed kan du spare både tid og penger og i ro og mak finne nettopp de kontormøblene du leter etter. Klikk på de enkelte kategoriene for å se vårt store sortiment. Men vi stiller selvfølgelig opp hos deg, om du ønsker å disktuere løsninger eller muligheter. Vi har hyggelige og flinke selgere, som gir gode råd!

 

Trenger du hjelp?

Vi i Sone kan også hjelpe deg med forslag til valg av kontormøbler tilpasset ditt behov og din virksomhet. Vi har lang erfaring med leveranser til en rekke store og små virksomheter over hele Skandinavia. Send oss en oversikt over dine arealer, og vi designer forslag som løser dine behov for kontormøbler og inventar.

 

Miljøvennlige kontormøbler

Sono stiller strenge krav til alle sine leverandører i forhold til miljø. Vårt fokus handler om å velge ut kontormøbler av høy kvalitet slik at du som kunde ikke behøver å bytte ut møblene ettere kort tids bruk.

 

Kontormøbler for det aktive kontor

Stadig flere velger å kjøpe kontormøbler som stimulerer til mer aktivitet på kontoret. Se vårt store utvalg av kontormøbler for det aktive kontor – som f.eks. tredemøller, ergometersykler, balanseplater m.m.

 

Ergonomisk kontortilbehør

For å oppnå et godt ergonomisk arbeidsmiljø kan det være viktig å supplere dine kontormøbler med tilbehør som letter arbeidet, reduserer belastningsskader og reduserer sykefravære hos dine ansatte. I vår nettbutikk finner du en rekke produkter spesialdesignet for dette formålet. Skjermholdere, fotstøtter, underarmsstøtter, avlastningsmatter, belysning m.m.

For gode råd - ta kontakat med kundeservice på 69 16 55 00.

 

Frakt og montering
Vi leverer kontormøbler til virksomheter over hele fastlands-Norge, raskt og sikkert. Ønsker du montering av dine nye kontormøbler, kan vi også bistå med det, og dette må tilbys i hvert enkelt tilfelle. Har du kommentarer eller spørsmål til våre kontormøbler eller tjenester, er du alltid velkommen til å kontakte oss for personlig rådgivning og inspirasjon til kjøp av nye, flotte kontormøbler. Ta kontakt på chat her på siden, på epost support@sono.no eller på telefon 6916 5500. Vi gleder oss til å høre fra deg