1
5
:
0
0
Få 15% rabatt nå - Klikk "Ja takk"!
Din rabatt er lagt til
SUPERUKE på sono.no - bestill her og nå!
Hvis du bestiller i løpet av de neste 15 minuttene, vil vi gi deg 15% rabatt på hele bestillingen din.
Denne rabatt kan ikke kombineres med andre rabatter/kampanjer.

Ring oss på
6916 5500

Kundeservice

Logg inn

Shopping Cart
Kurv

RASK LEVERING!


FRI FRAKT
OVER 15.000,-
(eks. mva)


NORSK NETTBUTIKK!


Garderobeskap i stål

Garderobeskap i stål

Sono er en av landets ledende forhandler av helsveisede garderobeskap, med rask levering fra lager i Norge. Alle våre garderobesk ...

Sono er en av landets ledende forhandler av helsveisede garderobeskap, med rask levering fra lager i Norge. Alle våre garderobeskap leveres med skrog og dørfarger som vist her.

 

 

Garderobe- og oppbevaringsskap med komplett innredning fra Sonesson

Alle modeller av garderobeskapene kan skreddersys ditt behov og ditt miljø, og er utviklet i tråd med krav, ønsker og behov ved norske arbeidsplasser gjennom historien. Garderobeskapene er sertifisert etter EN 14073-2:2004, EN 14073-3:2004, EN 14074:2004, EN 16121:2013 og EN 16122:2012.

 

Velg helsveisede garderobeskap fra Sono Norge, så slipper du tidkrevende og komplisert montering - garderobeskapene leveres klare til bruk. Ta kontakt med våre dedikerte og dyktige selgere i dag, så finner vi sammen løsninger som fungerer.

 

 

 

Garderobe- og oppbevaringsskap med komplett innredning skreddersydd for brukernes behov.

Garderobeskap fra Sonesson leveres i syv varianter - fra ett til fem skap i høyde, Z-skap og parskap. Alle variantene leveres med rett eller skrått tak og i bredde 300 og 400 mm. Leveres i dybde er 400 og 550 mm. For låssvarianter, understell, sittebenker, stativ og farger på skrog og dør, se lengre ned på siden.

 

Valgfri farge, en rekke låsalternativer, 400 eller 550 mm dybde og med rett eller skrått tak.

Skapene leveres med forskjellige innredninger for maksimal utnyttelse av plassen.

 

Se hele sortimentet her

 

 

 

Skoleskap for en smartere skoledag

Trangt om plassen, hard slitasje og mange behov som skal tilfredsstilles. Et skolemiljø setter virkelig store krav på smarte løsninger. Sonesson skoleskap er derfor designet for å utnytte plassen maksimalt, tåle tøffe tak og leveres i flere modeller og størrelser. Dessuten er de utformet på en måte som gjør at renholdet blir så effektivt som mulig. For dørkvaliteter og låsalternativer, se lengre ned på siden.

 

Ta kontakt for tilbud

 

 

 

Garderobeinnredning

Med vårt sortiment av knaggrekker, garderobestativ og vegghengte og frittstående sittebenker kan vi skreddersy løsninger som utnytter plassen på en optimal måte. Sittebenkene leveres som standard i bjørk laminat, men kan også leveres i Nocturne Wood, lys eik og Virrvarr Sort. Se komplett fargekart for sittebenker og skrog og dører lenger ned på siden. Stativene er i solid metall i pulverlakkert sort (RAL 9005). Innredningen fra Sonesson er utprøvet i generasjoner og er konstruert for å tåle tøff behandling. 

 

Garderobestativ og sittebenker i pulverlakkert RAL 9005 og bjørk laminat sitteflate.

 

Se vårt sortiment her

 

 

 

Sokler og understell

Velg blant fem forskjellige understell som sikrer god stabilitet og enklere renhold. Sokkel, beinramme i to høyder, beinramme med sittebenk og veggmontert understell med sittebenk. Skohylle kan også monteres på alle understell med sittebenk i bredde 300- 1200 mm. Stativene er produsert i solid metall i pulverlakkert sort (RAL 9005). Sittebenkene har høytrykkslaminert plate med ABS kantlist av plast som følger laminatplatenes farge. Våre standard laminater er bjørk, Nocturne Wood, lys eik og Virrvarr Sort. Se komplett fargekart for sittebenker og skrog og dører lengre ned på siden. Andre farger på understell og sittebenker kan leveres på forespørsel. Ta kontakt med vår prosjektavdeling for mer informasjon om alle mulighetene vi har for kreddersydde løsninger til ditt behov.

 

Sokkel, beinramme, understell med sittebenk og skohylle eller veggmontert sittebenk

 

Ta kontakt for tilbud

 

 

 

Låsvalg til ditt Sonesson garderobeskap

Sonesson-skapene leveres som standard med ASSA hasp for hengelås eller Eurolock sylinderlås. Haspene fungerer som dørvrider og hver bruker kan selv ta med hengelås. I tillegg har vi et stort utvalg låsalternativer som leveres på forespørsel. Ta kontakt med Sono for mer informasjon og tilbud på på ditt prosjekt.

 

Vi hjelper deg med valg av lås: Assa Pin kombinasjonslås, Haslp for hengelås, Ekstra kraftig hasp for hengelås, ASSA sylinderlås, Eurolocks sylinderlås, Manuell kodelås, Hengelås, Myntlås med returrenne, oppsamlingboks for myntlås og Flexlock Visible.

 

Ta kontakt for tilbud

 

 

 

Skrog- og dørfarger

Alle våre skap leveres med standard skrogfarge som vist under. Andre farger kan leveres på forespørsel. I tillegg kan du velge mellom 24 standard dørfarger og 16 standard laminatfarger. Vi gjør oppmerksom på at de viste farger kun må brukes som veiledende. I praksis kan avvik forekomme avhengig av overflate, glans eller pigmenter med spesielle egenskaper.

 

Se fargekart her

 

 

 

 

Filter


Sorter
 1. Sonesson Garderobeskap 1 hel dør
  1.780,-
  2.225,- (inkl. mva)
 2. Sonesson Garderobeskap 2 hele dører
  2.980,-
  3.725,- (inkl. mva)
 3. Sonesson Garderobeskap 3 hele dører
  4.280,-
  5.350,- (inkl. mva)
 4. Sonesson Garderobeskap 4 hele dører
  5.480,-
  6.850,- (inkl. mva)
  Må bekreftes
 5. Sonesson Garderobeskap 2-delt 1 søyle
  2.480,-
  3.100,- (inkl. mva)
  Må bekreftes
 6. Sonesson Garderobeskap 2-delt 2 søyle
  4.480,-
  5.600,- (inkl. mva)
  Må bekreftes
 7. Sonesson Garderobeskap 2-delt 3 søyle
  6.180,-
  7.725,- (inkl. mva)
  Må bekreftes
 8. Sonesson Garderobeskap 2-delt 4 søyle
  7.980,-
  9.975,- (inkl. mva)
  Må bekreftes
 9. Sonesson Garderobeskap 3-delt 1 søyle
  2.980,-
  3.725,- (inkl. mva)
  Må bekreftes
 10. Sonesson Garderobeskap 3-delt 2 søyle
  5.180,-
  6.475,- (inkl. mva)
  Må bekreftes
 11. Sonesson Garderobeskap 3-delt 3 søyle
  6.980,-
  8.725,- (inkl. mva)
  Må bekreftes
 12. Sonesson Garderobeskap 3-delt 4 søyle
  9.280,-
  11.600,- (inkl. mva)
  Må bekreftes